Tallinn Restaurant Week menüüd avaldatakse 4. oktoobril

GOBI Green Choice

Restoranist

Köök: gruusia

GOBI KONTSEPTSIOON: ERINEVATEST GRUUSIA PIIRKONDADEST PÄRIT RETSEPTIDE JA GASTRONOOMILISTE TRADITSIOONIDE OTSIMINE NING NENDE KAASAJASTAMINE KÕRGKÖÖGI TEHNOLOOGIATE KAUDU. Meie meeskonna missioon: tutvustada meie külalistele iidse Gruusia köögi traditsioone kaasaegses võtmes ning pakkuda klientidele sooja vastuvõttu ja külalislahket restoranikogemust.

Peakokk

Luka Khinkiladze

Luka on täiustanud oma oskusi parimates restoranides, mis kuuluvad Michelini Guide soovitatud restoranide hulka, kureerinud mitmeid restorane Inglismaal, Gruusias ja Itaalias ning osalenud 2020. aastal Gruusia meeskonna liikmena mainekal Bocuse d’Or kulinaariavõistlusel.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo