Tallinn Restaurant Week menüüd avaldatakse 4. oktoobril

Restoran Flavore

Restoranist

Köök: itaalia

Ristorante Flavore on austusavaldus Itaalia traditsioonidele ja maitsetele. Viime külalised kulinaarsele rännakule läbi Itaalia, esitledes moodsas võtmes valikut sealsest autentsest toidukultuurist. Tulemaja kaasaegses miljöös avaneb ristorante Flavore atmosfäär, mis lubab ülevoolavat seltskondlikkust, maitsete ning arvamuste valjuhäälset ristumist, peakoka kirglikkust ning eelkõige igapäevast võimalust süüa kvaliteetsest toorainest valmistatud maitsvat Itaalia toitu.

Peakokk

Karlis Aiše

Karlis on restorani Flavore peakokk, kes armastab lihtsaid ja puhtaid maitseid, eelistades kohalikku toorainet. Tema kirgliku kokkamise üheks eriliseks pooleks on külluslikud, mitmetasandilised ja eksperimentaalsed magustoidud.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo