Beer House

2002. aasta Juuli Kuus Oma Uksed Avanud Beer House On Unikaalne Restoran-Õlletehas eestis, kus toodetakse seitset sorti „elusat“, filtreerimata ja pastöriseerimata õlut. Restorani interjööris on järgitud austria õllemajade stiili. Õlleplatsil on tunda viini tänavate hõngu ning olustikku. Beer House´is pruulitava õlle retseptid pärinevad Baierimaa XVI sajandi pruulikodadest. Parima „elava“ õlle tootmiseks kasutame vaid kvaliteetseid tooraineid: linnaseid toome Austriast, pärmi ja humalaid aga Saksamaalt. Õllevirde keetmisprotsess algab Beer House`i restorani peasaalis otse külaliste silme ees. Saalist suunatakse virre pruulikotta, kus lisatakse pärm ja kääritatakse 5 – 6 päeva. Peale kääritamist hoitakse õlut rõhu all kindla temperatuuri juures ning laagerdatakse veel 21 päeva. 28 päeva hiljem on õlu valmis nautimiseks!