Chakra

Minu teekond algas 36 aastat tagasi teenindus valdkonnas, mil sain kohe aru, et minu suureks kireks on söögi valmistamine. Ma töötasin Indias 10 aasta ja seejärel kolisin äsja taasiseseisvunud Eestisse 1991. aastal. Alustasin siin tööd kokana Maharaja restoranis Raekoja platsil. Pärast 8 aastat seal, otsustasin veidi veel toitlustusäris ringi vaadata ning 2006. aastal tuli mõte avada omaenda restoran. Käisin ja vaatasin palju klassikalisi toitlustusruume, mis võiksid olla minu restorani jaoks õiged, kuid ükski nend est ei tekitanud tõelist äratundmist. Juhtumisi sattus minu teele Bremeni käik 1 kel-drikorrus ja sellest momendit teadsin, et olin leidnud just selle ainukese ja õige! Avasime restorani 2009. aasta juulis. Tundub, nagu oleks see alles eile olnud...