Pegasus

Aastast 1962 tegutsenud Restoran Pegasus on kindlasti üks Harju tänava kauneima vaatega ja hubasemaid söögikohti. Kirjanike Maja Hoone milles restoran asub on projekteeritud arhitektide August ja Heili Volbergi koostöös Eesti Kirjanike Liidule. Kohvik Pegasus on maja avamisest alates olnud oluliseks kirjandus- ja kunstielu keskuseks. Loomuliku jätkuna ajaloolisele kohvikule tegutseb hoones restoran Pegasus.  Oodatud on kõik, kes hindavad väga head hinna ja kvaliteedi suhet ning eeldavad kohalt siirast, sooja ja sõbralikku teenindust.  Restorani mitmekülgne planeering läbi kolme korruse on huvitav ja sobilik erineva suurusega seltskondadele.  Pegasuse põhjamaise menüü peamisteks koostisosadeks on kohalik ülikvaliteetne tooraine, rõhudes lihtsatele ja puhastele maitsetele, jäädes seejuures huvitavaks ka peenema maitsetundlikusega inimesele.  Antud ajahetkel on Pegasuse peakokaks Karl-Silver Pärsima. Lisaks leidub restoranist ka mitmekülgse veinikaardi, mille on koostanud maja sommeljee Nele Tiiman.   Ainukene viis rohkem teada saada on seda oma meeltega kogeda.