Teletorni Restoran

Restorani sisekujunduses on tunda veidi retrohõngu 80-ndatest aastatest, mil Teletorn ehitati. Vaade on elamus omaette ja väärt nautimist iga ilmaga. Restoraniskäigule lisab kindlasti põnevust samal korrusel asuv avatud vaateplatvorm, kus saab toitu oodates imelist vaadet nautida. Menüüs rõhume kohalikele maitsetele, väiketootjatele, Eesti köögi traditsioonidele. See peegeldub hooajalisuses aga näiteks ka joogikaardil, millelt leiab väga palju põnevat Eesti väiketootjate valikust. Peakokk Mihkel Kalbuse tähtsaim reegel ja põhimõte menüü ning uute roogade loomisel on lihtne – kõik peab olema maitsev. Ja seda mitte üldises mõistes, vaid pigem väga sügavuti minnes. Iga element taldrikul peab olema arusaadava maitsega, kõigi taldrikul olevate komponentide vahel peab olema sobivus ja kõik need erinevad maitsed peavad üksteist täiendama. Maitse arvelt ei tehta ühtegi mööndust.