Écrin

Restoranist

Köök: prantsuse / euroopa

Écrin on modernne Euroopa restoran, kus kohtuvad meisterlikkus ja elegants. Hoolikalt valitud kvaliteetsed koostisosad, sealhulgas esmaklassiline kaaviar, saavad vormi maitsemeeli paeluvates roogades. Ammutades inspiratsiooni pärlist – ilu ja täiuslikkuse sümbolist –, pakub Écrin unustamatut gastronoomilist elamust. Iga roog jutustab oma lugu, kus põimuvad uuenduslikkus ja ajatud tehnikad. Laske Écrinil end üllatada.

Peakokk

Alexey Aleksandrov

Tutvu meie peakoka, Alexey Aleksandroviga. Mitmetes Euroopa 3 Michelin-tärniga hinnatud restoranides kätt harjutanud Alexey usub, et iga koostisosa peaks rääkima selgelt, täpselt ja südamega. Alexey filosoofia on lihtne: loovus läbi mõõdukuse ja tehnika pühendumise kaudu. "Sisene kööki ainult siis, kui tuli sinu sees ei helgi vaikselt, vaid põleb leegiga," ning see leek kiirgab igas meie serveeritud roas.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo