Tallinn Restaurant Week menüüd avaldatakse 4. oktoobril
ROHELISED VALIKUD

Suurepärased maitsed parema kliima jaoks

Keskkonnasõbralikud valikud restoranides hõlmavad jätkusuutliku tooraine kasutamist ning ökoloogiliselt vastutustundlikku toiduvalmistamist. Kõik restoranid on oodatud pakkuma Tallinna Restoranide Nädala külalistele rohelisemaid valikud, pööramaks järjest rohkem tähelepanu keskkonda säästvate otsuste olulisusele toidukultuuris.

Koostöös Tallinna linnaga on loodud kriteeriumid, mille abil said restoranid valida TRN-i pakkumisse restorani à la carte menüüst roa, mis vastab mõnele loodud kriteeriumile ja märgistada see vastava rohemärgisega.

Green ChoiceReserveeri initsiatiiviga liitunud restorani kohad siin.

Vegan

Roog koosneb ainult taimsetest koostisosadest, ei sisalda loomse päritoluga koostisosi.

Mahe

Roa koostisosad (nii taimsed kui loomsed) on pärit mahepõllumajandusest — mahe loomne saadus või vabapidamise muna.

KOHALIK ROHUMAA- ja METSLOOMALIHA

Roas sisalduvaks loomseks koostisosaks on liha, mis on pärit Eesti rohumaal kasvatatud veiselt, lambalt või Eestis kütitud metsloomalt.

Kohalik kala

Roas sisalduvaks loomseks koostisosaks on kala — räim, kilu või tuulehaug Läänemerest või Eesti sisevee-kogudest püütud kala (v.a angerjas).

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo