FARM

Restoranist

Köök: euroopa / eesti

Vanalinnas asuv ja kaasaegset Eesti kööki pakkuv restoran Farm väärtustab puhast toorainet ning menüüs peegelduvad Eesti köögi pikad traditsioonid koos gastronoomia trendidega. Pakume värsket kanepiseemnetega rukkileiba, käsitööjäätist, õige küpsusega piimavasika liha ja köögiviljasid Eesti põldudelt. Valikus on põhjamaised veinid, kohapeal valminud käsitöölimonaadid ja pole unustatud ka õllesõpru. Restorani südames asub ainulaadne klaasseintega köök, kus on võimalik vaadata toitude valmimist. Interjööris on märgid vana Eesti aja jõuka talu atmosfäärist, mis loob hubase toidunautimise keskkonna.

Peakokk

NIKITA TIŠTŠIŠIN

Toit, mida meie peakokk Nikita Tištšišin pakub, on modernne Eesti köök. Peakokk väärtustab ainult puhast toorainet ning tema menüüs peegelduvad Eesti köögi pikad traditsioonid üheskoos eriliste gastronoomia trendidega. Õigete maitsete kombinatsioon pakub hõrgutavat maitseelamust ja mitte pelgalt tavalist kõhutäidet. Sellest kombinatsioonist ongi saanud peakokk Nikita salasõna. Parim veinivalik ning hubane interjöör, mis pärineb Eesti aja jõuka talu atmosfäärist, loob väärilise toidunautimise keskkonna. See eriline maitsekooslus jääb meenutama söömaaega, kui naudinguterohket sündmust.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo