Fotografiska Green Choice

Restoranist

Köök: euroopa

Oma visiooniga – inspireerida maailma teadlikumalt tunnetama – pöörame tähelepanu sellele, mida me sööme ja joome ning proovime suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Meieni jõudev värske kohalik tooraine leiab maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Need minimaalsed toidujäägid, mis restoranis tekivad, pannakse aga kompostrisse, kus 24 tunni jooksul tekib nendest kompost. See omakorda antakse talunikele, kes restorani toorainega varustavad või teistele söögikohtadele, kes näiteks maitsetaimi kohapeal kasvatavad. Meie pingutusi on tunnustatud Michelin-i rohelise tärniga (gastronoomia ja jätkusuutlikuse eest) ning Eesti restoranide teejuhise White Guide 2022 meistriklassi 2.kohaga. Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga (Pädaste, Fäviken Magasinet, Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja, Peeter Pihel. Hooajalise ja omanäolise veinikaardi eest hoolitseb Kristjan Kiho.

Peakokk

Peeter Pihel

Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga (Pädaste, Fäviken Magasinet, Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja, Peeter Pihel.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo