Fotografiska 
Restoranist
Köök: euroopa
Oma visiooniga – inspireerida maailma teadlikumalt tunnetama – pöörame tähelepanu sellele, mida me sööme ja joome ning proovime suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Meieni jõudev värske kohalik tooraine leiab maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Meie pingutusi on tunnustatud Michelin-i rohelise tärniga (gastronoomia ja jätkusuutlikuse eest) ning Põhjamaade restoranide teejuhise Falstaff meistriklassi 3.kohaga.
Peakokk
Gerli Travkin
Alates 2025. aastast tõlgenduvad hooajad taldrikule peakokk Gerli Travkini käe läbi, kes innustub mitmetahulisest maailmaköögist ja eklektikast, mis sünnib kohaliku tooraine ja eri kultuuride põimimise teel. Gerli fännab kõiki köögivilju ja juurikaid ning kevadsuvist hooaega peab ta toiduloomes tõeliseks festivaliks, mil värsked saadused saavad taldrikule jõudes uue, mängulise kõla. Tema signatuurstiili keskmes on ausad maitsed, austus tooraine vastu ja veendumus, et toidutegemine ilma raiskamiseta ongi ainuõige viis.