Horisont Restoran & Baar | Tasting

Restoranist

Köök: prantsuse / euroopa

Swissôtel Tallinna 30. korrusel asuv restoran Horisont on kõrgelt hinnatud oma suurepäraste roogade, täiuslike veinisobituste ja esmaklassiliste kokteilide poolest. Restoran pakub tõelist fine dining kogemust väljapeetud ja elegantse õhkkonnaga, kus külalisi ootavad põnevad kulinaarsed elamused. Menüü on inspireeritud traditsioonilistest maitsetest, kuid läheneb neile modernselt, kasutades parimat hooajalist toorainet. Restoran ja baar on oma nime saanud tänu lummavatele vaadetele, mida saab nautida aastaringselt – alates sillerdavatest linnatuledest talveõhtutel kuni hingematvate päikeseloojanguteni suveperioodil. Horisont on pälvinud rohkelt tunnustust: restoran kuulub Michelin Guide soovitusnimekirja aastatel 2022, 2023, 2024 ja 2025 ning on Silverspoon auhinna võitja kategoorias „Parim fine dining restoran“ aastatel 2016, 2018, 2022 ja 2024. Lisaväärtusena pakub elamusi ka restorani kõrval asuv Horisont Baar ja eksklusiivne Cigar Lounge, kus on saadaval hinnatud sigarivalik – ideaalne paik, et lõpetada õhtu stiilselt.

Peakokk

Marko Sõmer

Peakokk Marko Sõmer on olnud Horisont restorani kulinaarse nägemuse kujundaja alates 2012. aastast. Tema käe all sündinud menüüd on tuntud maitsete, tekstuuride ja värvide täiusliku kooskõla poolest – iga roog on läbimõeldud tervik, mis ühendab loomingulisuse ja tehnilise meisterlikkuse. Marko kulinaarne käekiri on kujunenud aastatepikkuse kogemuse põhjal, mis hõlmab töötamist mitmetes tunnustatud restoranides. Enne Horisonti täiustas ta oma oskusi Iirimaal, töötades Gordon Ramsay restoranis Ritz-Carltoni hotellis. Viimaste aastate üks silmapaistvamaid saavutusi on 2024. aastal Eesti rahvusmeeskonna juhtimine Kokkade Olümpial (IKA Culinary Olympics), kus võideti nii hõbe- kui ka pronksmedalid – tunnustus, mis peegeldab tema pühendumust ja kirge kokakunsti vastu.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo