Tallinn Restaurant Week menüüd avaldatakse 4. oktoobril

Kolm Sibulat Green Choice

Restoranist

Köök: aasia / fusion

KÖÖK: seest siiru-viiruline, pealt kullakarvaline… Restoran Kolm Sibulat asetub täpselt fast ja slow food’i vahepeale. Ühesugusele kaugusele mõlemast, kuid ühendades kummagi paremad küljed. Meie menüüst leiab nii nuudliroogasid kui ka Lähis-Ida sugemetega pärlkuskussi, vahemerelist hummust, Tai köögist inspireeritud punaste läätsede suppi ning Korea köögist tuntud vürtsikat kimchi kapsast. Aeg-ajalt palutakse meil defineerida, millist kööki me siin Kolmes Sibulas teeme. Kõige lihtsam on vast öelda fusion-confusion ehk oleneb, millisest maailma otsast tuul meile inspiratsiooni puhub. Kindel on vaid see, et kõik, mis Kolme Sibula köögist väljub, on meie moodi ja valminud suure armastusega!

Peakokk

Roman Zaštšerinski, Igor Andrejev & Sergei Golovko

Kolme Sibula menüüd valmivad meie kahe omanikust peakoka Romani ja Igori ning restorani peakoka Sergeiga koostöös.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo