Mon Repos Peakoka korrus

Restoranist

Köök: prantuse / euroopa

Hetked, mida leiame endale kallite ja lähedastega, toetavad meid valitud teekonnal ning ühised maitseelamused muudavad need momendid täiuslikuks hingetõmbeajaks. Peakoka korrus on rafineeritumate maitseelamuste ja intiimsema õhkkonna päralt, kus on võimalus maitsemeeli teritada degustatsioonistiilis.

Peakokk

Erik Prosvirin

Mon Repos restoran - koht, kus rikas ajalugu kohtub tänapäevaga. Mina, kui peakokk, olen uhke meie meeskonna üle, kes on pühendunud roogade loomise kunstile, mis ühendavad endas vanade retseptide parimad traditsioonid ja kaasaegsed gurmaanisuundumused. Me suure entusiasmiga otsime, kohandame ja muudame klassikalised kulinaarsed meistriteosed taas elavaks. See protsess pole meie jaoks lihtsalt töö, see on meie kutsumus. Me elame läbi iga roa, mida me meie külalistele valmistame.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo