NOHO

Restoranist

Köök: skandinaavia

Restoran Noho viib meid reisile läbi põhjamaiste maitsete pakkudes hinnatud klassikalisi Skandinaavia ja ka rahvusvahelisi roogasid. Nordic Hotel Forumis asuvast restoranist on kujunenud armastatud kohtumispaik linna südames. Restoran Noho kokkade käe all valmib hooajale vastav, ausast toorainest valmistatud toit. Kõrvale pakutakse hoolikalt valitud veine, mida kohalikust kaubandusest ei leia.

Peakokk

Virko Tugevus

Nordic Hotel Forumi ja restoran Noho peakokk Virko Tugevus seab oma töös alati esikohale kohaliku ja hooajalise tooraine, luues koos oma meeskonnaga menüü, mis ühendab põhjamaise puhtuse ja rahvusvahelised maitsenüansid. Meeskonna mitmekesine taust võimaldab tuua roogadesse ka eri rahvuste teadmisi ja kogemusi, pakkudes meie külalistele äratundmisrõõmu ja samas Eesti ja Skandinaavia maitsete avastusi. Kestvusspordi harrastajana teab Virko hästi, et suurimad tulemused sünnivad järjekindlusest ja kirglikust pühendumisest – sama kehtib ka köögis, kus edu aluseks on ühispingutus. Tulemuseks on maitsekogemus, mis pakub külalistele midagi enamat kui lihtsalt kõhutäit – see on hetk, kus kohtuvad professionaalsus, loovus, toorainet väärtustav ja jätkusuutlik mõtteviis ning põhjamaised ja rahvusvahelised maitsed.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo