Pegasus

Restoranist

Köök: fusion

Aastast 1962 tegutsenud Restoran Pegasus on kindlasti üks Harju tänava kauneima vaatega ja hubasemaid söögikohti. Kirjanike Maja Hoone milles restoran asub on projekteeritud arhitektide August ja Heili Volbergi koostöös Eesti Kirjanike Liidule. Kohvik Pegasus on maja avamisest alates olnud oluliseks kirjandus- ja kunstielu keskuseks. Loomuliku jätkuna ajaloolisele kohvikule tegutseb hoones restoran Pegasus.  Oodatud on kõik, kes hindavad väga head hinna ja kvaliteedi suhet ning eeldavad kohalt siirast, sooja ja sõbralikku teenindust. Restorani mitmekülgne planeering läbi kolme korruse on huvitav ja sobilik erineva suurusega seltskondadele. Pegasuse põhjamaise menüü peamisteks koostisosadeks on kohalik ülikvaliteetne tooraine, rõhudes lihtsatele ja puhastele maitsetele, jäädes seejuures huvitavaks ka peenema maitsetundlikusega inimesele.  Antud ajahetkel on Pegasuse peakokaks Karl-Silver Pärisma. Ainukene viis rohkem teada saada on seda oma meeltega kogeda.

Peakokk

Karl-Silver Pärisma

Meie peakokk Karl-Silver Pärisma on tänaseks töötanud Pegasuse restoranis üle 7 aasta ning juba mitmendat aastat juhib ta ka Kalamajas asuvat Ülo restorani kööki. Mõlema restorani menüüde koostamiseks on ta alati aluseks võtnud lihtsa ja võimalikult kohaliku tooraine. Karl leiab, et oluline on teadlik toitumine ning toidulaual peaks alati olema kvaliteetne ja värske tooraine.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo