Sadu resto 
Restoranist
Köök: Korea
Meie eesmärk on pakkuda oma külalistele uusi maitseid, tehnikaid, toite ja jooke, mis on segu meie kogemustest Korea, Eesti ja maailma köögiga. Püüdleme kaasaegsete lahenduste poole, austades samas traditsioonilisi tehnikaid, millest inspiratsiooni ammutame. Lisaks, peame väga lugu toidujääkide väärindamisest!
Peakokk
Kristjan Jekimov
Peakokk Kristjan Jekimov on olnud ametis Põhjaka restorani peakokana, kus 2022. aastal pälvis ka Michelini giidi tunnustuse, ning enne SADU valmistas head ja paremat populaarses Barbarea restoranis. Põhjakas tekkis Kristjanil tõsisem huvi hapendamise ja fermenteerimise vastu, kus erinevate aia- ja metsasaaduste purki panemine oli väga tavapärane osa tööst. Kasahstanis elav vanaema ja tema kimchi retsept oli aga hea põhi aasiapärase fermenteerimisega alustamiseks. On väga sümboolne, et meie menüü eelroaks on just maja hapendused ja fermendid.