ZOOM
Restoranist
Köök: Põhjala
Zoom – Hyatt Place Tallinna kulinaarne süda – on maitsete mängumaa, kus maailma köök ja kohalik tooraine sulanduvad täiuslikuks harmooniaks. Meie õhtusöögimenüü on austusavaldus peakoka rahvusvahelisele teekonnale: üllatavad kausid, kus kohtuvad Aasia, Vahemere ja Põhjamaade mõjutused, ning klassikalised road, mis on saanud kaasaegse tõlgenduse, vürtsitatud meisterlikkuse ja elegantsiga. Parim Eesti tooraine – metsikud ürdid, kohalik liha, metsaseened – põimub maailma maitsetega, luues elamusi, mis jäävad meelde.
Peakokk
Alexander Kaiser
Alexander Kaiser on rahvusvahelise kogemusega tippkokk, kelle kulinaarne teekond on kestnud üle 25 aasta ja viinud teda töötama paljudesse eri riikidesse. Ida-Saksamaal sündinud Alexander alustas kokandusteed 16-aastaselt Lääne-Saksamaal ning on seejärel juhtinud kööke sellistes tunnustatud hotellides nagu Hilton Munich City, Bayerischer Hof ja Waldorf Astoria Berlin. Tema rahvusvaheline kogemus ulatub Vahemere-äärsest Kreekast kuni AIDA kruiisilaevadeni. Hyatt Place Tallinna peakokana toob Alexander endaga kaasa süsteemse saksa täpsuse, globaalse vaate ja kirgliku pühendumuse kvaliteetsele toidukogemusele.